Σε επαγρύπνηση η Πολιτική Προστασία του Δήμου για την βραδινή καταιγίδα στην Αίγινα. [upd]


Η καταιγίδα στην Αίγινα που ξεκίνησε νωρίς σήμερα το βράδυ, δημιούργησε ήδη τα πρώτα προβλήματα που αντιμετωπίζονται αυτή τη στιγμή. Σύμφωνα με ενημέρωση από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κύριο Παναγιώτη Μαρμαρινό, από την βροχόπτωση κατέρρευσε μία εξωτερική μάντρα στην περιοχή "Κόκορας" στην Κυψέλη, με αποτέλεσμα να κλείσει ο δρόμος. Επί τόπου βρίσκεται μηχάνημα για να μετακινήσει τις πέτρες.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.





Σε άλλη περίπτωση, στην περιοχή του Μεριστού η βροχόπτωση πλημμύρισε τον δρόμο και χρειάζεται προσοχή από τους οδηγούς, παρόμοιο πρόβλημα αναφέρθηκε και στην Καποδιστρίου στην περιοχή του ΕΠΑΛ, αλλά και σε άλλα σημεία της περιφέρειας.

[upd] Η ένταση της βροχόπτωσης υποχώρησε λίγο πριν της 11 το βράδυ. Αυτή την ώρα ο δήμαρχος Αίγινας επισκέπτεται σημεία που παρουσιάστηκαν προβλήματα. Σε τηλεφωνική επικοινωνία είπε ότι ευτυχώς τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην Αίγινα ήταν μικρά και αντιμετωπίστηκαν άμεσα. Επίσης, ζήτησε να ενημερωθούν οι κάτοικοι του νησιού, ότι αύριο Παρασκευή όλα τα σχολεία της Αίγινας θα παραμείνουν κλειστά. Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, για το θέμα υπήρξε επικοινωνία με τη Περιφερειάρχη Αττικής κυρία Ρένα Δούρου.
 
Καθώς η καταιγίδα υποχωρεί το γραφείο της Πολιτικής Προστασίας στον Δήμο θα παραμείνει σε λειτουργία μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα. Ο κύριος Παναγιώτης Μαρμαρινός δήλωσε ικανοποιημένος από την αντιμετώπιση των περιστατικών και σημείωσε ότι όλοι οι ιδιώτες ιδιοκτήτες σκαπτικών μηχανημάτων που συμμετέχουν στην Πολιτική Προστασία ήταν σήμερα το βράδυ σε περιστατικά, ενώ συμμετείχαν οι τεχνικοί της υπηρεσίας του δήμου. Τέλος, σημείωσε ότι σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας αναμένεται ακόμη ένα κρίσιμο διάστημα, με βροχοπτώσεις αύριο από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png