Σεμνό αντίο από την Ρένα Ντυμά.


Σε μία λιτή και σεμνή τελετή, η οικογένεια και οι συγγενείς παρακολούθησαν την εξόδιο ακολουθία της χαρισματικής αρχιτέκτονος και σχεδιάστριας εσωτερικών χώρων Ρένας Ντυμά στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου στην Παχιά Ράχη σήμερα το απόγευμα. Σύμφωνα με την επιθυμία της εκλιπούσης η οικογένεια της φρόντισε να ταφεί στο κοιμητήριο του χωριού που αγάπησε. Στην Παχιά Ράχη προσέφερε και επέλεξε να έχει την εξοχική της κατοικία. Στην εξόδιο ακολουθία παρέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κύριος Εφραίμ Στενάκης. Σύμφωνα με την επιθυμία των οικείων της αντί για στέφανα, τα χρήματα θα ήθελαν να προσφερθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η ελληνικής καταγωγής Ρένα Ντυμά γνώρισε τον σύζυγο της Ζαν Λουί Ντυμά, επικεφαλής αργότερα του γαλλικού οίκου Hermes, όταν σπούδαζε αρχιτεκτονική στο Παρίσι. H Ρένα Ντυμά ήταν υπεύθυνη για τον σχεδιασμό των κτηρίων της Hermes.Το έργο της μπορείτε να το δείτε στην ιστοσελίδα της . Η κυρία Ντυμά είχε βοηθήσει με πολλούς τρόπους στη διατήρηση της φυσιογνωμίας της Παχιάς Ράχης και είχε συνεισφέρει με δωρεές.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png