Προβλήματα στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από τους ισχυρούς νοτιάδες στην Αίγινα. [upd]


Οι ισχυροί νότιοι - νοτιοανατολικοί άνεμοι που έφτασαν νωρίς το μεσημέρι τα 6 μποφόρ στη Αίγινα και κατά διαστήματα ήταν σχεδόν θυελλώδης σε άλλα σημεία του Αργοσαρωνικού, δημιούργησαν προβλήματα στην ακτοπλοϊκή σύνδεση της Αίγινας με τον Πειραιά. Έτσι, μέχρι το μεσημέρι δεν εκτελέστηκαν δρομολόγια που είχαν προγραμματιστεί για σήμερα. Το πλοίο Απόλλων Ελλάς εκτέλεσε ένα δρομολόγιο από τον Πειραιά στις 10:45 το πρωί προς το λιμάνι της Αίγινας, αποπλέοντας στις 12:30 το μεσημέρι για τον Πειραιά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κοινοπραξίας Πλοίων Σαρωνικού: "Λόγω καιρικών συνθηκών δεν θα εκτελεστεί το δρομολόγιο του Ε/Γ-Ο/Γ Απόλλων Ελλάς από Πειραιά προς Αίγινα 14.30 με επιστροφή από Αίγινα προς Πειραιά 16.00".

[upd] Σύμφωνα με νεώτερη ανακοίνωση της Κοινοπραξίας Πλοίων Σαρωνικού: " Παρασκευή 01/12/2017. Λόγω καιρικών συνθηκών δεν θα εκτελεστούν τα δρομολόγια του Ε/Γ-Ο/Γ Απόλλων Ελλάς από Πειραιά προς Αίγινα 14.30 & 17.45  με επιστροφή από Αίγινα προς Πειραιά 16.00 & 19.15".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png