Δύο εντυπωσιακά πιάτα προτείνει για το φετινό γιορτινό τραπέζι το κρεοπωλείο του Γιώργου Χατζηκωνσταντίνου. Για ορεκτικό, εορταστικά ρολάκια με κιμά και για κυρίως πιάτο, χοιρινή γόνδολα γεμιστή. Ο Γιώργου Χατζηκωνσταντίνο παρουσιάζει βήμα προς βήμα την παρασκευή των δύο πιάτων, που είναι απλή. Το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό τόσο σε εμφάνιση, όσο και σε γεύση. Το γιορτινό τραπέζι θα μείνει αξέχαστο στην οικογένεια και τους καλεσμένους!
Για τα εορταστικά ρολάκια με κιμά θα χρειαστεί ένα μεγάλο μπιφτέκι, τυρί κίτρινο σε φέτες και τυρί κρέμα. Για το κυρίως πιάτο θα χρειαστεί ένα χοιρινό καρέ, κίτρινο τυρί κομμένα σε κυβάκια, μπέικον, δεντρολίβανο και πολύχρωμα πιπέρια για άρωμα και γεύση.
Στο κρεοπωλείο ο Γιώργος Χατζηκωνσταντίνου έχει ετοιμάσει πολλές και πρωτότυπες ιδέες για τις ημέρες των γιορτών. Καλές γιορτές!