Μικρή εστία φωτιάς στην Περιβόλα. Άμεση η επέμβαση και η κατάσβεση.


Την άμεση κινητοποίηση των ανδρών του Πυροσβεστικού Σταθμού Αίγινας προκάλεσε μικρή εστία φωτιάς που εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 16:30 σήμερα το μεσημέρι σε κατοικημένη περιοχή στην Περιβόλας στο τέλος της οδού Καποδιστρίου, στην συμβολής της με την παραλιακή οδό που συνδέει την Αίγινα με την Πέρδικα. Η μικρή εστία εντοπίστηκε σε ξερά χόρτα. Επί τόπου έφτασε άμεσα ένα πυροσβεστικό όχημα θέτοντας γρήγορα την εστία υπό έλεγχο, ενώ μετά από λίγα λεπτά είχε ολοκληρωθεί η κατάσβεση της χωρίς να προκληθούν προβλήματα ή ζημιές.

Καθώς βρισκόμαστε την αντιπυρική περίοδο, η προσοχή όλων πρέπει να είναι στραμμένη σε σημεία που ενδέχεται λόγω των συνθηκών να δημιουργηθεί εστία φωτιάς. Τα τέσσερα μεγάλα πυροφυλάκια του νησιού λειτουργούν κανονικά, καθώς οι άνδρες του τοπικού Πυροσβεστικού Σταθμού εκτελούν υπηρεσίες σε αυτά μαζί με τα πυροσβεστικά τους οχήματα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png