Συντετριμμένη η κοινωνία της Αίγινας από την απώλεια ενός ακόμη νέου ανθρώπου.


Το τελευταίο διάστημα η κοινωνία της Αίγινας έχει ζήσει βαθιά τον πόνο που προκαλεί η απώλεια νέων ανθρώπων, ανθρώπων που ζουν την πιο παραγωγική περίοδο της ζωής τους, ανθρώπων που είναι οικογενειάρχες, μιας ζωής γεμάτης από όνειρα και φωτεινές προσδοκίες. Είναι οι φίλοι μας, άνθρωποι που τους ξέρουμε χρόνια, που το χαμόγελο τους επιβεβαιώνει την αρμονία της καθημερινότητας μας, του μικρόκοσμου του νησιού, που τώρα πρέπει να μάθει να ζει χωρίς αυτούς.

Στη θλίψη που έχει βυθίσει η πρόωρη απώλεια αγαπημένων ανθρώπων οικογένειες, συγγενείς και φίλους στο νησί, ήρθε να προστεθεί μία ακόμη, αυτή του Νίκου Μοίρα που σε ηλικία 36 ετών έφυγε από κοντά μας. Τα καράβια σφύριξαν παρατεταμένα σήμερα το μεσημέρι στο λιμάνι της Αίγινας και έμοιαζε αυτός ο δυνατός ήχος με ένα τελευταίο αντίο, αλλά και ένα φόρο τιμής σε έναν χαρούμενο άνθρωπο, σε έναν νέο που μπορούσε να έχει μόνο φίλους. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png