Η εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Μουσικού Συλλόγου Αίγινας - ΜΟΥΣΑ.


Μία όμορφη μουσική εκδήλωση παρουσίασε το απόγευμα του Σαββάτου, ο Μουσικός Σύλλογος Αίγινας - ΜΟΥΣΑ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης. Ο σύλλογος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και παράλληλα χάρισε όμορφες μουσικές στιγμές, στους γονείς και τους συγγενείς των μαθητών των μουσικών τμημάτων που λειτουργούν σε αυτόν. Την εκδήλωση προλόγισε και παρουσίασε ο πρόεδρος του συλλόγου κύριος Παντελής Κόκκαλης.

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Νεότητας, το κοινό χοιροκρότησε θερμά τους ταλαντούχους νεαρούς μουσικούς και τους δασκάλους τους, δίνοντας με τις ερμηνείες τους και το στίγμα της ποιοτικής εκπαίδευσης που παρέχεται σε όλα τα τμήματα της ΜΟΥΣΑ. Μετά την ολοκλήρωση του μουσικού μέρους της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η ευλογία και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κυρία Καίτη Σαλπέα, ο δημοτικός σύμβουλος, αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας κύριος Γιώργος Τσατήρης, ο κλήρος του νησιού μέλη του Δ.Σ. και φίλοι του συλλόγου και πλήθος κόσμου.





Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png