Πολύ υψηλές ταχύτητες έως 24Mbps για τους χρήστες ADSL και στην Αίγινα.

Χαράς ευαγγέλια για τους χρήστες adsl στην Αίγινα, καθώς εδώ και λίγο καιρό ο κόμβος του ΟΤΕ μπορεί να εξυπηρετήσει ταχύτητες μέχρι και 24Mbps! Η είδηση είναι σημαντική καθώς δίνει νέα πνοή στην e-οικονομία που σταδιακά αναπτύσσεται στο νησί, παρέχοντας τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να καλύψουν πάγιες απαιτήσεις με δίκτυα πολύ υψηλών ταχυτήτων, τόσο σε download όσο πλέον και σε upload. Το upload μάλιστα αποτέλεσε από την αρχή της ευρυζωνικότητας πονοκέφαλο για πολλές επιχειρήσεις στην Αίγινα, που αν και είδαν εκατοντάδες megabytes να κατεβαίνουν γρήγορα και χωρίς προβλήματα, αντιμετώπισαν πρόβλημα σε εφαρμογές που είχαν απαιτήσεις και σε upload, αιτία τα ασύγχρονα κυκλώματα.

Οι κακές αναμνήσεις από αυτούς τους περιορισμούς μοιάζουν πλέον να μπαίνουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας καθώς η ταχύτητα των 24576 Kbps υπόσχεται έστω και ονομαστικά 1024 Kbps upload. Η επόμενη ευχή είναι να δούμε ένα δίκτυο από οπτικές ίνες στο νησί!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png