Εγκαθίστανται εξοπλισμός της εταιρίας Κωνσταντινίδης στο Λεόντι, αύριο η παροχή νερού από την μεγάλη δεξαμενή.


Ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης, μιλώντας χθες στο ραδιόφωνο του Aegina Portal, ρωτήθηκε για ένα ακόμη θέμα, το οποίο σχετίζεται με το αίτημα απλής χρήσης χώρου της χερσαίας ζώνης στο λιμένα του Λεοντίου, που κατέθεσε στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο η Τεχνική Εταιρεία Χριστόφορος ∆. Κωνσταντινίδης Α.Ε.  και το οποίο θα συζητηθεί σήμερα από το Δ.Σ. Ο κύριος Μούρτζης επιβεβαίωσε το γεγονός ότι σταδιακά θα τοποθετείται εξοπλισμός της εταιρίας.


Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Οι δηλώσεις του κυρίου Δημήτρη Μούρτζη.






"Είναι γεγονός ότι ξεκινάει, έρχονται και εγκαθίστανται, ήδη έχουν έρθει και κοντέινερ, έχουν έρθει μηχανικοί", είπε ο κύριος Μούρτζης σημειώνοντας ότι επίσης έχει έρθει ένα πλοιάριο (ωκεανογραφικό) το οποίο κάνει τον διάπλου από την μία πλευρά στην άλλη, εκτελώντας τις τελικές μετρήσεις για την πόντιση του αγωγού. "Πιστεύω ότι μετά από δύο μήνες περίπου, να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι τυπικές αδειοδοτήσεις που πρέπει να δοθούν. "Πιστεύω ότι υπάρχει βούληση από όλους και υπάρχει και η θέληση. Όλες οι υπηρεσίες εργάζονται για αυτό", είπε.
Ο κύριος Μούρτζης σημείωσε ότι το λιμάνι του Λεοντίου επισκέφθηκαν μηχανικοί της εταιρίας, που θα κατασκευάσει τον αγωγό και είδαν τον χώρο που θα παραχωρήσει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, όπου θα κατασκευαστεί μία ράμπα και θα γίνεται η συγκόλληση των σωλήνων.

Μάλιστα, αύριο Παρασκευή από την μεγάλη δεξαμενή του Λεοντίου, θα γίνει για πρώτη φορά παροχή νερού στις υπόλοιπες δεξαμενές που συνδέονται με αυτές.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png