Πρωτοχρονιάτικη πίτα από τον Σύλλογο Κλασσικών Οχημάτων Αίγινας, με την ευχή να επανέλθουν στην κυκλοφορία οι ιστορικές πινακίδες.


Στο εστιατόριο Αύρα, στην παραλία της Αίγινας, πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι η εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα από τον Σύλλογο Κλασσικού Οχήματος Αίγινας. Εκ μέρους του συλλόγου μίλησε στο Aegina Portal ο κύριος Φίλιππος Αντωνίου, που ευχήθηκε για την νέα χρονιά σε όλους τους φίλους των κλασσικών οχημάτων της Αίγινας. Στάθηκε ιδιαίτερα στην Κοινή Υπουργική Απόφαση του Οκτωβρίου, που έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορούν να είναι σε δημόσια κυκλοφορία τα κλασσικά οχήματα που φέρουν ιστορικές πινακίδες, αντιμετωπίζοντας μάλιστα μεγάλο πρόστιμο.

Αναφέρθηκε στις κοινές προσπάθειες που κάνουν οι φορείς του κλασσικού οχήματος από όλη την Ελλάδα ώστε να επιλυθεί αυτό το ζήτημα και ευχήθηκε στους κατοίκους όλους της Αίγινας. Ευχαρίστησε του χορηγούς της εκδήλωσης και τους μουσικούς: Ζαχαρία Παλαμίδη, Σπύρο Τζίτζη και την Ιωάννα Βατικιώτη που πλαισίωσαν μουσικά την εκδήλωση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png