Προσοχή. Ξεκίνησε το έργο στην εκβολή της Σκοτεινής. Σε ισχύ οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.


Αλλάζει από σήμερα η καθημερινότητα των κατοίκων της Αίγινας, που χρησιμοποιούν τον παραλιακό δρόμο Αίγινα - Πέρδικα, καθώς λίγο μετά τον Φάρο, στο σημείο που εκβάλει το ρέμα της Σκοτεινής, ξεκίνησε το έργο της διεύρυνσης της γέφυρας. Με την έναρξη του έργου ξεκίνησαν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και οι αποκάλυψη των δεκάδων πινακίδων κυκλοφορίας που είχαν τοποθετηθεί τις προηγούμενες ημέρες σε σημεία των γύρω δρόμων.

Η ουσία της εφαρμογής των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, είναι ότι απαγορεύεται η διέλευση όλων των οχημάτων από το σημείο που γίνονται τα έργα. Για παράδειγμα, αν κάποιος ιδιοκτήτης οχήματος θέλει να κινηθεί μέχρι την περιοχή του Φάρου και στα γύρω στενά μπορεί να το κάνει. Όμως δεν μπορεί να συνεχίσει μέχρι την περιοχή του Αγίου Βασιλείου, καθώς το οδόστρωμα ήδη έχει καθαιρεθεί. Όσοι επιθυμούν να κινηθούν προς Πέρδικα ή να προσεγγίσουν περιοχές όπως το πρώην Aqua Loca, τον Άγιο Βασίλειο, το παραλιακό τμήμα των Βροχείων, του Μαραθώνα και βέβαια μέχρι την Πέρδικα, θα πρέπει να το κάνουν αποκλειστικά και μόνο διαμέσου της οδού Καποδιστρίου. Αυτό ισχύει βέβαια και για τους κατοίκους της Πέρδικας που θέλουν να κινηθούν προς την Αίγινα.

Στην οδό Καποδιστρίου, στο ύψος του ΕΠΑΛ και του Γυμνασίου, οι οδηγοί θα πρέπει να δείξουν μεγάλη προσοχή, καθώς από τις επόμενες ημέρες η κίνηση θα επιβαρυνθεί σημαντικά, σε μία περιοχή που τις ώρες προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών και των γονέων τους παρατηρούνται συχνά προβλήματα.

Το Aegina Portal θα είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον επιβλέποντα μηχανικό του έργου, αλλά και με τον Δήμο Αίγινας για εκτενέστερη ενημέρωση, αν αυτή χρειαστεί.
 
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα διαρκέσουν μέχρι την ολοκλήρωση του έργου, όπως διευκρίνισε ο επιβλέπον μηχανικός σε ερώτηση του Aegina Portal.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png