Δύο καρναβαλικές παρελάσεις την Κυριακή στην Αίγινα.


Με δύο καρναβαλικές παρελάσεις θα γιορτάσει τις απόκριες η Αίγινα την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου. Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί στο Μεσαγρό, το καρναβάλι του οποίου φέτος γιορτάζει τα δέκα του χρόνια. Ως σημείο συνάντησης έχει οριστεί η γέφυρα του Μεσαγρού, στις 12:30 το μεσημέρι. Σε επικοινωνία με τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας κύριο Μανώλη Λεούση, κάλεσε όλους όσους το επιθυμούν να λάβουν μέρος να το κάνουν μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.






Το καρναβάλι της Αίγινας θα πραγματοποιηθεί επίσης την Κυριακή και θα ξεκινήσει στις 16:00 στην παραλία της Αίγινας και θα περιλαμβάνει την παρέλαση των πληρωμάτων κατά μήκος της παραλίας και άλλες εκπλήξεις. Αύριο το ραδιόφωνο του Aegina Portal θα φιλοξενήσει την πρόεδρο της ΚΕΔΑ κυρία Καίτη Σαλπέα η οποία θα παρουσιάσει το πρόγραμμα, ενώ τις επόμενες μέρες εκπροσώπους της επιτροπής του 10ου Καρναβαλιού του Μεσαγρού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png