Τρακάρισμα στην παραλία, ευτυχώς μόνο με μικρές υλικές ζημίες.


Ευτυχώς μόνο με υλικές ζημίες και χωρίς τραυματισμό ήταν ο απολογισμός από μία άτυχη στιγμή χθες το απόγευμα στην παραλία της Αίγινας. Μία άτυχη στιγμή, που θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα από τους κατοίκους του νησιού, έφερε σε σύγκρουση δύο αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσης. Στο σημείο έφτασε λίγο αργότερα περιπολικό από το Αστυνομικό Τμήμα της Αίγινας, για τη διευθέτηση της κυκλοφορίας, καθώς σχεδόν αμέσως δημιουργήθηκε κυκλοφοριακή ασφυξία στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, αφού όπως ήταν λογικό η διέλευση των αυτοκινήτων ήταν αδύνατη. Αργότερα τα αυτοκίνητα απελευθέρωσαν το οδόστρωμα, η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε και μόνο ένα μικρό κομμάτι του προφυλακτήρα ενός εκ των αυτοκινήτων έμεινε στη νησίδα μέχρι σήμερα το πρωί για να θυμίζει τι είχε συμβεί πριν λίγες ώρες.

Το περιστατικό όπως ήταν λογικό έγινε σημείο αναφοράς στην παραλία της Αίγινας για λίγα λεπτά. Ανέσυρε όμως στην επιφάνεια τον προβληματισμό μιας μερίδας περαστικών που έκαναν λόγο για σημεία τα οποία μπορούν να δημιουργήσουν επικίνδυνα περιστατικά, κυρίως σε συνθήκες μεγάλης κυκλοφοριακής πίεσης. Ένα από αυτά είναι το σημείο απέναντι από την Αγροτική Τράπεζα, όπου κάποιες ώρες και μέρες της εβδομάδας, τα παρκαρισμένα μηχανάκια δημιουργούν ένα είδος συμφόρησης, τόσο για όσους επιχειρούν να κάνουν αναστροφή, όσο και για εκείνους που έρχονται από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Ένα ακόμη σημείο που απασχολεί κυρίως τους δικυκλιστές , είναι η γωνία που σχηματίζεται από τα ανασχετικά (γνωστά πια ως λουκάνικα) στην δεξιά πλευρά του ιερού ναού της "Παναγίτσας". Η συγκεκριμένη γωνία μοιάζει να "ξεπροβάλει" απότομα ειδικά για όσους παίρνουν κλειστά τη στροφή.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png