Χορός, μουσική και διασκέδαση στο πολύχρωμο καρναβάλι της Αίγινας!


Με πολύ μεγάλη συμμετοχή κατοίκων και εκδρομέων του τριημέρου, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στην παραλία του νησιού το καρναβάλι της Αίγινας. Η Παλαιά Προβλήτα, ο κεντρικός δρόμος και τα καταστήματα της παραλίας, γέμισαν από κόσμο που παρακολούθησε και χειροκρότησε τους καρναβαλιστές.

Οι ομάδες που παρέλασαν ήταν μία σύνδεση από τα δημοτικά σχολεία της Αίγινας, οι μαθητές των οποίων παρέλασαν μαζί τους γονείς τους, με ευφάνταστα όπως πάντα θέματα, αλλά και καρναβαλιστές που μετατρέποντας τα οχήματά τους σε άρματα χαρίζοντας στιγμές κεφιού και διασκέδασης.
Το καρναβάλι της Αίγινας περιελάμβανε επίσης face painting, χορογραφίες από την Σχολή Χορού της κυρίας Μαρίας Γιαννοπούλου και το Γυμναστήριο ΝΑΜΑ, ζωντανή μουσική με Αιγινήτες καλλιτέχνες, γλέντι, κεράσματα και πυροτεχνήματα.

Δείτε φωτογραφίες από το καρναβάλι της Αίγινας εδώ.

Της εκδήλωση προλόγισε η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κυρία Καίτη Σαλπέα και χαιρέτησε ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png