POS στην Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου. Έχουν παραληφθεί και θα λειτουργήσουν σύντομα λέει ο κύριος Βαγγέλης Δέδες.


Έχουν παραληφθεί, βρίσκονται στο κτήριο του δήμου, αλλά ακόμη δεν έχουν συνδεθεί. Πρόκειται για τρία τερματικά αποδοχής καρτών, για τις συναλλαγές του κοινού με την Ταμειακή Υπηρεσία. Αρκετοί από τους κατοίκους και τους παραθεριστές του νησιού, συχνά ρωτούν γιατί δεν υπάρχουν POS στην Ταμειακή Υπηρεσία. Σε σχετική ερώτηση προς τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κύριο Βαγγέλη Δέδε, είπε ότι ο δήμος έχει υπογράψει την σχετική σύμβαση και ότι έχουν παραληφθεί τρία μηχανήματα POS, εκ των οποίων τα δύο είναι ενσύρματα και το ένα ασύρματο (στην περίπτωση που κάποιος δεν μπορεί να μπει στο κτήριο).

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Τηλεφωνική επικοινωνία με τον αντιδήμαρχο κύριο Βαγγέλη Δέδε.






Ο λόγος που δεν λειτουργούν ακόμη είναι ότι πρέπει να συνδεθούν τα δύο μηχανογραφικά συστήματα: "Αυτή τη στιγμή γίνεται συνεννόηση του μηχανογραφικού συστήματος της Εθνικής, με το μηχανογραφικό σύστημα της εταιρίας που μας εξυπηρετεί και οσονούπω αρχίζει η διαδικασία αυτή".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png