Επίσκεψη Παναγιώτη Χατζηπέρου στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας. Ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση των καναλιών των ομβρίων.


Χωρίς να προκύψει κάτι καινούργιο, τουλάχιστον από τις δηλώσεις του και με το χρονοδιάγραμμα να παραμένει το ίδιο, ότι δηλαδή τον Απρίλιο θα παραδοθεί ο χλοοτάπητας του γηπέδου και τον Μάιο το ταρτάν του στίβου, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη κύριου Παναγιώτη Χατζηπέρου στο έργο του Δημοτικού Σταδίου Αίγινας. Ο κύριος Χατζηπέρος απλά επιβεβαίωσε ότι η αιτία της διακοπής των εργασιών - της πιο πρόσφατης διακοπής από τις πολλές - ήταν η καθυστέρηση της πληρωμής του τοπικού συνεργείου που κάνει τις εργασίες. Αναφέρθηκε στο ζήτημα των εργασιών της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας και της καθυστέρησης που επέφερε. Ωστόσο, η τελευταία φράση της δήλωσής του πως δηλαδή: "ελπίζουμε ότι το καλοκαίρι θα έχουμε και γήπεδο και τον στίβο γύρω από το γήπεδο" δημιούργησε μάλλον αρνητικούς συνειρμούς, παρά το γεγονός ότι οι εργασίες έχουν ξεκινήσει και πάλι. Κι αυτό είναι λογικό καθώς τόσο καιρό μετά, δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί ούτε η τοποθέτηση των καναλιών απορροής των ομβρίων. 

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης ζήτησε συγγνώμη από την νεολαία της Αίγινας και τις ομάδες του νησιού που έχουν "ξενιτευτεί", όπως είπε χαρακτηριστικά, για να δίνουν τους αγώνες. Ο κύριος Μούρτζης επανέλαβε δηλώσεις που κατά καιρούς έχει κάνει και αφορούν τα προβλήματα της μελέτης του έργου και όσα το καθυστέρησαν.

Ανεξάρτητα από τις δηλώσεις των δύο αυτοδιοικητικών, που έτσι κι αλλιώς στο μεγαλύτερο μέρος τους έχουν επαναληφθεί, δυστυχώς, η εικόνα στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας σήμερα είναι απογοητευτική για όσους παρακολουθούν το έργο από κοντά και τραγική για όσους είναι αθλούμενοι. Αν εξαιρέσει κανείς τους έξι χαμένους μήνες με την υπόθεση της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας, έχει περάσει περίπου μία "καθαρή" περίοδος 7-8 μηνών χωρίς καν να έχει τελειώσει ακόμη το αποστραγγιστικό τμήμα του έργου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png