Εκδήλωση από το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά για το πρόγραμμα "Ίδρυση Τουριστικών ΜΜΕ".


Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά σε συνεργασία με το Κέντρο Επιχειρηματικότητας Απασχόλησης του Β.Ε.Π., στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του, με σκοπό την ενημέρωση των επιχειρήσεων - μελών του στην επιμελητηριακή του περιφέρεια, διοργάνωσε σήμερα το απόγευμα στο Λαογραφικό Μουσείο Αίγινας, ενημερωτική εκδήλωση παρουσίασης των δράσεων και υπηρεσιών. Επίσης, στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων από την Ειδική Γραμματεία ΕΠ ΕΤΠΑ & ΤΣ/ Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠΑνΕΚ και τον ΕΦΕΠΑΕ, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση της δράσης του ΕΠΑνΕΚ: "Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών ΜΜΕ".

Σκοπός της ημερίδας είναι η ενίσχυση και τόνωση της επιχειρηματικότητας των μελών του με αξιοποίηση στοχευμένων δράσεων στήριξης της βιωσιμότητας των ΜΜΕ καθώς και του δικαιώματός τους για ανάπτυξη, επέκταση και εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεών τους. Στα πλαίσια της ημερίδας έγινε ανταλλαγή προτάσεων-απόψεων-ιδεών που θα αφορούν τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Να σημειώσουμε ότι το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ 2014-2020, "Ίδρυση Τουριστικών ΜΜΕ" με την ημερομηνία λήξης της ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων χρηματοδότησης να παρατείνεται μέχρι και την Δευτέρα 30 Απριλίου. Η αρχική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων χρηματοδότησης ήταν η 28η Μαρτίου.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούτζης και παρακολούθησαν η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κυρία Καίτη Σαλπέα, ο πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής κύριος Γιώργος Μούρτζης, ο πρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας κύριος Γιώργος Σκαλτσιώτης, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης κύριος Νίκος Δρίτσας, όπως επίσης και η δημοτική σύμβουλος Αγκιστρίου κυρία Άρτεμις Λαβούτα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png