Ηλεκτρονική απάτη σε βάρος ξενοδόχου από την Αίγινα.

Υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου έγινε γνωστή πριν από λίγο σε βάρος ξενοδόχου από την Αίγινα. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, ανύπαρκτη εταιρεία πραγματοποιούσε αγοραπωλησίες συναλλάγματος μέσω διαδικτύου και διαχειριζόταν επενδυτικά κεφάλαια. Ο ξενοδόχος από την Αίγινα βάση των κινήσεων που είχε πραγματοποιήσει, είχε κερδίσει περίπου 300.000 ευρώ. Τα χρήματα όμως δεν τα πήρε ποτέ και έτσι απευθύνθηκε στη έδρα της εταιρείας στην Γλυφάδα για να διαπιστώσει ότι πρόκειται για ανύπαρκτη εταιρεία.

Ακολούθησε καταγγελία και επιχείρηση από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, από την οποία κατασχέθηκαν πέντε σκληροί δίσκοι που στάλθηκαν στην Εγκληματολογική Υπηρεσία για εξέταση. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνέλαβε δύο άνδρες ηλικίας 47 και 58 ετών αντίστοιχα, που μετά από την απολογία τους στην 19η τακτική ανακρίτρια προφυλακίστηκαν με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας. Το ύψος της απάτης δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι αυτή τη στιγμή, όμως φαίνεται ότι πρόκειται για εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png