Μικρή εστία φωτιάς στο Κακοπέρατο, στη δεύτερη παραλία Μαραθώνα.


Μικρή εστία φωτιάς εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 21:30 μ.μ. στη θέση Κακοπέρατο, δίπλα στην δεύτερη παραλία του Μαραθώνα. Η φωτιά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ξεκίνησε από ξερόχορτα που βρίσκονταν στην άκρη του δρόμου και κινήθηκε προς την πλαγιά, χωρίς ωστόσο σε καμία περίπτωση να προλάβει να αποκτήσει μεγάλη έκταση. Σε αυτό συνέβαλαν αποφασιστικά περαστικοί και κάτοικοι της περιοχής που αντιλήφθηκαν γρήγορα την φωτιά και προσπάθησαν με κλαδιά να την σβήσουν.

Η δύναμη του Πυροσβεστικού Σταθμού Αίγινας έσπευσε άμεσα στο σημείο που εκδηλώθηκε η εστία της φωτιάς, με τρία μεγάλα και ένα μικρό πυροσβεστικό όχημα. Η εστία της φωτιάς τέθηκε σε πλήρη έλεγχο σε λίγα λεπτά, θέτοντας τέλος στο συναγερμό που είχε σημάνει στον Πυροσβεστικό Σταθμό της Αίγινας. Επί τόπου βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ο αντιδήμαρχος Αίγινας κύριος Νίκος Πτερούδης, ενώ στο σημείο παραμένουν άνδρες και δύο οχήματα του Πυροσβεστικού Σταθμού Αίγινας ελέγχοντας κάθε πιθανότητα αναζωπύρωσης.

Πέρυσι στις αρχές του καλοκαιριού, στην ίδια περιοχή, σε μικρή απόσταση από την σημερινή εστία, είχε εκδηλωθεί φωτιά πολύ μεγαλύτερη σε μέγεθος, που ωστόσο αντιμετωπίστηκε επιτυχημένα και με τη συνδρομή πυροσβεστικών αεροσκαφών.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png