"Κυκλοφορώ με ασφάλεια στην Αίγινα". Η δεύτερη δράση του προγράμματος, για την οδική ασφάλεια στα σχολεία της Αίγινας.


Μία δεύτερη δράση, στο πλαίσιο του προγράμματος "Κυκλοφορώ με ασφάλεια στην Αίγινα", που σχεδίασε και υλοποιεί το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας, υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αίγινας, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί σε όλα τα δημοτικά σχολεία του νησιού. Ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας κύριος Αθανάσιος Καραγιάννης, ο διευθυντής της Τουριστικής Αστυνομίας Αίγινας κύριος Τάσος Σόρτσης, που έκανε και τον σχεδιασμό του προγράμματος, καθώς και η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κυρία Καίτη Σαλπέα επισκέφθηκαν όλα τα δημοτικά σχολεία του νησιού και παρέδωσαν έναν πίνακα με συμβουλές οδικής ασφάλειας. Συμβουλές απλές που θα είναι χρήσιμες στους μαθητές για όλη τους την ζωή.

"Έγινε μία πολύ καλή συνεργασία μεταξύ δήμου και αστυνομίας, περάσαμε από όλα τα σχολεία του Δήμου Αίγινας, όπου έγινε με το Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας "Πάνος Μυλωνάς" κάποια κυκλοφοριακή εκπαίδευση ", είπε η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κυρία Καίτη Σαλπέα εξηγώντας πως, ότι έμαθαν οι μαθητές θα είναι χρήσιμο για όλη τους την ζωή. Η κυρία Σαλπαία διαβεβαίωσε ότι οι δράσεις για την κυκλοφοριακή αγωγή των μαθητών θα συνεχιστούν.

Αύριο η δράση του προγράμματος "Κυκλοφορώ με ασφάλεια στην Αίγινα" θα γίνει στο Αγκίστρι και στη συνέχεια στους μαθητές των γυμνασίων της Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png