Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους της Αίγινας. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται στην Καποδιστρίου.


Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους της Αίγινας, λόγω των εκδρομέων που θα περάσουν τις διακοπές του Πάσχα στο νησί. Στη παραλία , σήμερα νωρίς το μεσημέρι, η κίνηση ήταν κατά διαστήματα συνεχής χωρίς να λείπουν κάποια μικροπροβλήματα. Στον δημοτικό χώρο στάθμευσης, απέναντι από το Καποδιστριακό Ορφανοτροφείο - Φυλακές, οι διαθέσιμοι χώροι για στάθμευση ήταν όλοι κατειλημμένοι, ενώ το ίδιο συνέβαινε και στο μεγαλύτερο μήκος των δύο πλευρών του οδοστρώματος, αλλά και στην περιοχή περιμετρικά από το ιστορικό κτήριο.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.







Επίσης, νωρίς το μεσημέρι δημιουργήθηκε μεγάλη κυκλοφοριακή φόρτιση στην διασταύρωση της Καποδιστρίου με την Γυμναστηρίου, καθώς οι περισσότεροι οδηγοί που κινούνταν από τον δρόμο της παραλίας, έφταναν μέχρι εκεί είτε να συνεχίσουν ευθεία στην Λεοφώρο Φανερωμένης, είτε για να στρίψουν δεξιά στην Καποδιστρίου. Σε αυτό το σημείο, ειδικά τις ώρες αιχμής, όπως σήμερα το βράδυ πριν την έξοδο των επιταφίων, χρειάζεται αυξημένη τροχονόμευση.
Ακόμη, οι οδηγοί θα πρέπει να κινούνται με αυξημένη προσοχή στην Καποδιστρίου, καθώς αυτός ο δρόμος θα δεχθεί για τις επόμενες ημέρες, όλα τα οχήματα που θα κινηθούν από και προς Βροχεία, Μαραθώνα και Πέρδικα. Ο δρόμος σε αρκετά σημεία είναι στενός, ενώ παρουσιάζει προβλήματα στο οδόστρωμα. Θα πρέπει να αποφεύγεται τελείως η στάθμευσης, έστω και η ολιγόλεπτη και στις δύο πλευρές του δρόμου.
 
Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κύριος Παναγιώτης Μαρμαρινός, πήγε σε αυτό το σημείο το μεσημέρι και παρέμεινε για αρκετή ώρα, προσπαθώντας να διευκολύνει τους οδηγούς που δεν γνώριζαν προς τα που πρέπει αν κινηθούν.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png