Μοιρασμένο μέχρι αυτή τη στιγμή το Εκλογικό Σώμα. 60% η πληρότητα στα ξενοδοχεία της Αίγινας.


Το 60% καταγράφει αυτή τη στιγμή η πληρότητα στα καταλύματα της Αίγινας για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και όπως φαίνεται οι εκδρομείς του τριημέρου είναι μοιρασμένοι ανάμεσα στην κάλπη και την παραλία. Βέβαια αυτό το ποσοστό θα ανέβει κι άλλο τις επόμενες ώρες καθώς το νησί μας θα αποτελέσει επιλογή της τελευταίας στιγμής για πολλούς κατοίκους της πρωτεύουσας, που θα αποφασίζουν λίγο πριν ή λίγο μετά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος να περάσουν ένα Σαββατοκύριακο δίπλα στη δροσιά της θάλασσας. Άλλωστε όπως μας δήλωσε πριν από λίγο ο πρόεδρος των Ξενοδόχων της Αίγινας κύριος Σταύρος Καλαμάκης, αρκετοί θα είναι εκείνοι που θα διαλέξουν να επισκεφτούν το νησί για το τριήμερο και πιθανών να επιστρέψουν για να ψηφίσουν αυθημερόν, έτσι το ποσοστό της πληρότητας θα κυμανθεί.

Η Αίγινα δίνει λύσεις της τελευταίας στιγμής και το βέβαιο είναι ότι ένα "δυνατό τριήμερο" είναι προ των πυλών, με τα γνωστά και αγαπημένα στέκια του νησιού να λειτουργούν κανονικά και να υπόσχονται στιγμές ξεκούρασης μακριά από το άγχος της μεγαλούπολης. Η Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει θερμοκρασίες κοντά στους 30oC και η θάλασσα μοιάζει να είναι η απόλυτη επιλογή για όσους βρεθούν στην Αίγινα αυτό το τριήμερο.

Κατά τα άλλα η προεκλογική περίοδος στο νησί κυλά μέσα με χαλαρούς ρυθμούς, με τα περίπτερα των πολιτικών κομμάτων στην παραλία της Αίγινας να δίνουν τον τόνο (και φυσικά το χρώμα) αλλά και την σχετικά περιορισμένη αφισοκόλληση να θυμίζει στους κατοίκους του νησιού το ραντεβού τους με την κάλπη την Κυριακή.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png