Καθησυχαστικοί οι ψαράδες στην Πέρδικα για την πορτοκαλί κηλίδα στη επιφάνεια της θάλασσας. Πρόκειται για πλαγκτόν αναφέρουν.


Απόλυτα καθησυχαστικοί είναι έμπειροι ψαράδες στην Πέρδικα, για το φαινόμενο που παρατηρείται με ένταση τα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα. Πρόκειται για ένα φιλμ πορτοκαλί χρώματος το οποίο είναι εμφανέστατο σε πολλά σημεία της ακτογραμμής της Πέρδικας, στο λιμάνι του χωριού και σε άλλες περιοχές με κατεύθυνση προς Αιγινήτισσα. Οι ψαράδες αναφέρουν ότι πρόκειται για πλαγκτόν λόγω της εποχής. Μία αντίστοιχη περίπτωση είχε καταγραφεί και πέρυσι τέλος Απριλίου, η οποία είχε προκάλεσε ανησυχία. Και τότε οι ψαράδες είχαν κάνει λόγο για πλαγκτόν.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.






Παραθεριστές που βρίσκονται στο νησί, τις δύο τελευταίες ημέρες στέλνουν φωτογραφίες στο Aegina Portal ρωτώντας αν πρόκειται για ρύπανση. Οι έμπειροι ψαράδες είναι καθησυχαστικοί αναφέροντας ότι πρόκειται για πλαγκτόν, μία φυσιολογική διαδικασία της θάλασσα λόγω της εποχής. Το φαινόμενο υποχωρεί μετά από λίγα εικοσιτετράωρα και το φυσιολογικό χρώμα στη θάλασσα επανέρχεται.
 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png