Σε τέλμα οι εργασίες στο έργο της Σκοτεινής.


Αυτή είναι η κατάσταση που βρίσκεται σήμερα το έργο της Σκοτεινής στην περιοχή λίγο μετά τον Φάρο, ένα έργο που έχει δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα και καθημερινή ανησυχία για την έκβασή του, σε όσους χρησιμοποιούν συχνά τον παραλιακό δρόμο Αίγινας - Πέρδικας. Ο λόγος της ανησυχίας έγκειται στην απομόνωση κάποιων περιοχών και στην κυκλοφοριακή υπερφόρτωση κάποιων άλλων. Κάτοικοι του νησιού που επικοινώνησαν σήμερα το πρωί με το Aegina Portal εξέφρασαν την ανησυχία τους, καθώς όπως είπαν οι εργασίες είχαν σταματήσει τελείως τις τελευταίες δέκα ημέρες, με αποτέλεσμα το έργο να βρίσκεται σε τέλμα.

Από την άλλη η Καποδιστρίου, ο μοναδικός δρόμος που συνδέσει την Αίγινα με την Πέρδικα και τις ενδιάμεσες περιοχές, δείχνει συχνά την επικινδυνότητα του, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ που έγινε τις ημέρες του Πάσχα, το 80% των οχημάτων που ανέβαινε την Γυμναστηρίου έστριβε δεξιά προς Καποδιστρίου. Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κύριος Παναγιώτης Χατζηπέρος μιλώντας την Παρασκευή στο Aegina Portal είπε ότι παρακολουθεί το έργο και ότι αυτό θα ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο 20ημερο. Άγνωστο αν πρόκειται για μία ακόμη εκτίμηση που μπορεί να γίνει πραγματικότητα, ή που θα ανατραπεί κι αυτή, όπως  όλες οι προηγούμενες εκτιμήσεις για την ολοκλήρωση του έργου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png