Ηλιοφάνεια και αφρικανική σκόνη σήμερα στην Αίγινα.


Αυξημένη είναι και σήμερα η παρουσία της αφρικανικής σκόνης στην Αίγινα, όπως άλλωστε και τις προηγούμενες ημέρες. Ωστόσο η ηλιοφάνεια που επικρατεί από το πρωί στο νησί, κάνει περισσότερο εμφανή την ύπαρξη της σκόνης στην ατμόσφαιρα του νησιού. Ο ήλιος προς την πλευρά του ψηλότερου βουνού της Αίγινας, του Όρους, αχνοφαινόταν δημιουργώντας ένα υποβλητικό σκηνικό. Ο ασθενής δυτικός άνεμος που έπνεε νωρίς το πρωί δεν ήταν αρκετός να καθαρίσει την ατμόσφαιρα. Άλλωστε κατά τη διάρκεια της ημέρας θα στραφούν και πάλι σε νότιους, που δεν θα ξεπεράσουν τα τέσσερα μποφόρ.

Το ίδιο σκηνικό επικρατούσε και στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας, που αχνοφαινόταν πίσω από την σκόνη σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία ουσιαστική μεταβολή του καιρού, ως προς την διεύθυνση των ανέμων θα υπάρξει από την Πέμπτη και ειδικά από το απόγευμα της Παρασκευής, οπότε και οι άνεμοι στην Αίγινα θα στραφούν σε βόρειες διευθύνσεις με ένταση 4-5 μποφόρ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png