"Δυστυχώς δεν είδα κάποια πρόοδο". Ο κ. Νεκτάριος Λεούσης για το έργο της Σκοτεινής.



Το εργοτάξιο της Σκοτεινής επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Νεκτάριος Λεούσης, μετά και το χθεσινό ρεπορτάζ του Aegina Portal για την τελμάτωση το έργου. "Εγώ είχα επισκεφθεί το έργο την Μεγάλη Τρίτη", είπε ο κύριος Λεούσης και συνέχισε, "από την Μεγάλη Τρίτη μέχρι και σήμερα, μετά και το δημοσίευμα που διάβασα το δικό σας, το χθεσινό ρεπορτάζ, δυστυχώς δεν είδα κάποια πρόοδο. Το μόνο ευχάριστο είναι ότι είδα τα σίδερα, τα απαραίτητα που χρειάζονται για το "σιδέρωμα" του έργου. Ήμουν τυχερός γιατί ήταν εκεί ο ανάδοχος του έργου, του έκανα διάφορες ερωτήσεις. Δυστυχώς υπάρχει πρόβλημα με την εισροή των υδάτων από την θάλασσα. Προσπαθούν να τα αντλήσουν καθημερινώς και λόγω του προβλήματος αυτού, το έργο θα καθυστερήσει, δεν θα είναι (η καθυστέρηση) των είκοσι ημερών, επιπλέον που διάβασα στο ρεπορτάζ που κάνατε, όπως είπε ο κύριος Αντιπεριφερειάρχης. Η πληροφορία που έλαβα από τον εργολάβο είναι ότι θα πάει μέχρι τέλος Μαΐου η ολοκλήρωση του έργου. Να παραδοθεί το οδόστρωμα. Δεν θα έχει τελειώσει το έργο 100%, απλά να ολοκληρωθεί η γέφυρα και να μπορούν να περνάνε τα αυτοκίνητα με ασφάλεια από επάνω".

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Νεκτάριο Λεούση.






Τέλος, μετά από σχετική ερώτηση, ο κύριος Νεκτάριος Λεούσης απάντησε ότι λόγω της μεγάλης καθυστέρησης του έργου, επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας κύριο Γιώργο Σκαλτσιώτη: "Δεν σας κρύβω ότι επικοινώνησα με τον πρόεδρο της Επαγγελματικής κύριο Σκαλτσιώτη, του τα κατέθεσα αυτά, την εμπειρία που είχα τη σημερινή, τις φοβίες μου και είναι κι αυτοί αποφασισμένοι να κάνουν κάποιες κινήσεις. Τώρα ποιες; επιστρέψτε μου να μην τις πω αυτή την στιγμή στο ραδιόφωνο".  


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png