Ο όμιλος Unesco νομού Πειραιώς στην Αίγινα.


Συμμετέχοντας στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος ο Όμιλος Unesco του Νομού Πειραιά, στα πλαίσια των ανθρωπιστικών και κοινωνικών προγραμμάτων του, διοργάνωσε χθες Παρασκευή, ημερήσιο ταξίδι στην Αίγινα. Σε αυτή την ημερήσια εκδρομή συμμετείχαν πεντακόσια περίπου μέλη του Ομίλου, που κατά τη διάρκεια του ταξιδιού παρακολούθησαν ομιλίες , από τον κύριο Γιώργο Φαραγγιτάκη, Πρόεδρο ΠΕΕΚΠΕ Αττικής με θέμα "Το περιβάλλον και η ποιότητα της ζωής μας" και από την κυρία Μάγδα Σπανού, Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Νομαρχίας Πειραιά με θέμα "Η γη το σπίτι μας".

Τα μέλη του Ομίλου κατέπλευσαν στην Αίγινα λίγο μετά της 11:30 π.μ. με το επιβατηγό πλοίο "Νεφέλη" και επιβιβάστηκαν στα πούλμαν που περίμεναν στο λιμάνι, με σκοπό να τους μεταφέρουν στο μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου, στο Ναό της Αφαίας και την Αγία Μαρίνα. Τα μέλη του Ομίλου, καθώς και τους υπεύθυνους της μονοήμερης κρουαζιέρας υποδέχθηκαν οι αρμόδιοι υπάλληλοι από το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Αίγινας, οι οποίοι αφού τους καλωσόρισαν μοίρασαν ενημερωτικό υλικό για το νησί μας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png