"Ανεπίτρεπτη και καταδικαστέα" χαρακτήρισε τη διακοπή της ηλεκτροδότησης του Νεφρολογικού Κέντρου στην Αίγινα ο κ. Στέλιος Κοττάκης.

"Ανεπίτρεπτη και καταδικαστέα" χαρακτήρισε τη διακοπή της ηλεκτροδότησης του Νεφρολογικού Κέντρου στην Αίγινα ο Δημοτικός Σύμβουλος  κ. Στέλιος Κοττάκης., μιλώντας σήμερα το απόγευμα στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Η διακοπή της ηλεκτροδότησης στο κέντρο αιμοκάθαρσης στην Κυψέλη, χαρακτηρίστηκε επίσης "εγκληματική" από τον κύριο Στέλιο Κοττάκη, που πήγε στο σημείο με μέλη της επιτροπής του ΠΑΜΕ Αίγινας, λίγη ώρα μετά από τη στιγμή που το συνεργείο διέκοψε την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Να σημειώσουμε ότι το ΠΑΜΕ έχει προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το πρωί της Τετάρτης στις 8 π.μ. έξω από το πρακτορείο της ΔΕΗ στην Αίγινα.

Έδωσε επίσης μία διαφορετική διάσταση στο συμβάν, καθώς όπως είπε συνομίλησε με τους ασθενείς που περίμεναν να έρθει η σειρά τους γα αιμοκάθαρση. Είπε επίσης ότι σύμφωνα με πληροφορίες, παρόμοια τύχη ενδέχεται να έχουν και φτωχά νοικοκυριά της Αίγινας που δεν διαθέτουν χρήματα για να πληρώσουν το λογαριασμό της ΔΕΗ και ζήτησε από όλους του φορείς του νησιού να βοηθήσουν τις οικογένειες που έχουν ανάγκη, τονίζοντας ότι φέτος το χειμώνα αυτού του είδους τα προβλήματα θα είναι πολλά.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png