Οι "Γλυκές Αλχημείες" στην Αίγινα.


Ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά πρόσωπα, ο Στέλιος Παρλιάρος, βρέθηκε τις τελευταίες μέρες μαζί με το συνεργείο του στην Αίγινα, για τα γυρίσματα τις εκπομπής "Γλυκές Αλχημείες", που είναι η πλέον επιτυχημένη εκπομπή για την παρασκευή γλυκών. Τα γυρίσματα είχαν ξεκινήσει από την Κυριακή στο κέντρο της Αίγινας. Οι βοηθοί του, ο Νίτνος, η Δήμητρα, η Νένη ήταν εκεί και μαζί με το τηλεοπτικό συνεργείο πέρασαν από γνωστά στέκια της Αγοράς, για να καταλήξουν στην ιχθυαγορά και να κάνουν κάποια γυρίσματα μπροστά από τους πάγκους με τα ψάρια. Όλοι έδειχναν ευδιάθετοι και χαρούμενοι παρά τη ζέστη που επικρατούσε εκείνη την ώρα.

Λίγο αργότερα το συνεργείο έκανε κάποια πλάνα μπροστά από τα καΐκια με τα φρούτα στο λιμάνι. Χθες το απόγευμα ο Στέλιος Παρλιάρος, μαζί με τους βοηθούς του και το τηλεοπτικό συνεργείο βρέθηκαν στο cafe - bar Inn On The Beach για τα τελευταία γυρίσματα στο νησί. Το θέμα αφορούσε την παρασκευή παγωτού και όσοι βρέθηκαν στο γνωστό cafe - bar είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλη τη διαδικασία, όχι μόνο της παρασκευής του παγωτού, αλλά και των τηλεοπτικών γυρισμάτων. Από όσο μάθαμε τα γυρίσματα των "Αλχημειών" στην Αίγινα, θα αποτελέσουν το θέμα της επόμενης εκπομπής του Στέλιου Παρλιάρου, το Σάββατο στις 18:00 μ.μ. στο Mega.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png