Στην τελική ευθεία ο Σύλλογος Κλασσικού Οχήματος Αίγινας.


Περισσότερο από καλά μπορούν να χαρακτηριστούν τα νέα για τον υπό ίδρυση Σύλλογο Κλασσικού Οχήματος Αίγινας, καθώς λίγες μόνο εβδομάδες μετά από την πρώτη συνάντηση των ιδρυτικών μελών του και την δημοσιοποίηση της πρωτοβουλίας για την δημιουργία ενός φορέα που αφορά το κλασσικό όχημα στο νησί, οι αιτήσεις των νέων μελών διαδέχεται η μία την άλλη. Το ίδιο ζωντανός παραμένει και ο ενθουσιασμός, ανάμεσα σε όλους όσους συμμετέχουν σε αυτό, καθώς βλέπουν ότι το αντικείμενο τους πόθου τους (το κλασσικό όχημα) απέκτησε ένα συλλογικό φορέα, που είναι βέβαιο ότι θα φέρει δράσεις στο μέλλον.

Η δημιουργία του Συλλόγου, μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία, καθώς σήμερα Κυριακή, τα μέλη του όρισαν και πραγματοποίησαν συνάντηση στο cafe "Συμπόσιο". Εκεί η νομικός κυρία Λάμπρου Βίκη διάβασε το καταστατικό του Συλλόγου, έγινε συλλογή υπογραφών και πλέον είναι έτοιμο ώστε να κατατεθεί στο Πρωτοδικείο για επικύρωση. Η λίστα με τα μέλη που επιθυμούν να ενταχτούν στο Σύλλογο φαίνεται ότι θα μεγαλώσει και άλλο, καθώς είναι γνωστό ότι πολλοί κάτοικοι του νησιού διαθέτουν κλασσικά οχήματα. Πάντως σήμερα στο cafe "Συμπόσιο" είχαν συγκεντρωθεί περί τα εικοσιπέντε άτομα. Καθόλου άσχημα για ξεκίνημα!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png