Φωτιά σε αυτοκίνητο στην περιοχή της "Παναγίτσας".


Την άμεση κινητοποίηση αστυνομίας και πυροσβεστικής προκάλεσε η ανάφλεξη της μηχανής, μπροστά από τον Ιερό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου στην περιοχή της "Παναγίτσας", σήμερα λίγο μετά τις 8:30 το απόγευμα, σε αυτοκίνητο μικρού κυβισμού που βρισκόταν επί του οδοστρώματος. Το θέαμα δημιούργησε όπως ήταν φυσικό, την αναστάτωση όσων βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στην παραλία, αλλά και την συνδρομή ιδιοκτήτη καφετέριας της περιοχής, που έσπευσε να βοηθήσει την οδηγό του οχήματος.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, για την κατάσβεση χρησιμοποιήθηκε αρχικά πυροσβεστήρας από καφετέρια της περιοχής, ο ιδιοκτήτης της οποίας ειδοποίησε άμεσα την αστυνομία, ρίχνοντας παράλληλα αφρό κάτω από το καπό της μηχανής του αυτοκινήτου. Η αστυνομία με τη σειρά της ενημέρωσε τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αίγινας που έφτασε άμεσα στο σημείο με ένα όχημα. Οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας, ρύθμιζαν την κυκλοφορία βοηθώντας το έργο των πυροσβεστών, οι οποίοι αφού χρησιμοποίησαν ειδικό πριόνι για να ανοίξουν το καπό, έριξαν μεγάλες ποσότητες αφρού, δίνοντας τέλος στην αγωνία της νεαρής οδηγού, που αν και τρομοκρατημένη από το ατυχές συμβάν βγήκε ασφαλής από αυτή την περιπέτεια.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png