Ξεκινούν τα θερινά Σινεμά.


Μία από τις πιο αγαπημένες καλοκαιρινές συνήθειες, τα θερινά σινεμά, κάνουν πρεμιέρα σήμερα Παρασκευή. Για την ακρίβεια είχε προηγηθεί το σινεμά "Ολύμπια", που λειτουργεί εδώ και λίγες ημέρες. Από σήμερα το βράδυ όμως λειτουργούν το "Άνεσις" και το "Ακρογιάλι". Η επίσημη πρώτη για την καλοκαιρινή περίοδο γίνεται πλέον στις αρχές του Ιουλίου, κάτι που είχε συμβεί και πέρυσι. Όπως φαίνεται ο καιρός που τα θερινά σινεμά ξεκινούσαν στην αρχή του καλοκαιριού έχει περάσει, ας ελπίσουμε όχι ανεπιστρεπτί, καθώς και άλλα κανάλια διασκέδασης μπήκαν στη ζωή των κατοίκων του νησιού. Όμως τα θερινά σινεμά παραμένουν μια απόλαυση και ίσως ο καλύτερος τρόπος για να παρακολουθήσει κανείς μια ταινία.

Στην Αίγινα είμαστε τυχεροί γιατί έχουμε τρεις θερινούς κινηματογράφους, που οι ιδιοκτήτες τους προσπαθούν συνέχεια για τη βελτίωση τους, αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες τους χρόνο με το χρόνο. Για σήμερα Παρασκευή οι φίλοι του κινηματογράφου μπορούν να δουν στο Άνεσις" την ταινία "ILLUMINATI" με δύο παραστάσεις, η πρώτη στις 9 και η δεύτερη στις 11 το βράδυ. Το Ακρογιάλι σήμερα παίζει την ταινία Grant Torino, ενώ το Ολύμπια την ταινία "Duplicity" με δύο προβολές στις 9 και στις 11 το βράδυ. Το Aegina Portal όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος, θα σας παρουσιάζει καθημερινά το πρόγραμμα των θερινών κινηματογράφων, με τις ώρες των παραστάσεων και φυσικά trailer από τις ταινίες.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png