Το τσιγάρο που αναστάτωσε το Δημαρχείο.


Αιτία για την αναστάτωση των καταστηματαρχών της περιοχής, που με τη σειρά της προκάλεσε την κλήση του Πυροσβεστικού Σταθμού του νησιού, δημιούργησε ένα τσιγάρο που σιγόκαιγε ξεχασμένο κάπου στο Δημαρχιακό κτήριο. Πιο συγκεκριμένα λίγο μετά τις 8:30 σήμερα το απόγευμα, μια περίεργη μυρωδιά καμένου, που ερχόταν από το κτήριο του Δημαρχείου στην παραλία της Αίγινας, θορύβησε τους καταστηματάρχες της περιοχής, που προσπαθούσαν να ερευνήσουν την προέλευση του. Η πρώτη σκέψη αφορούσε την πιθανότητα κάποιου βραχυκυκλώματος στο εσωτερικό του κτηρίου. Καθώς το παραδοσιακό κτήριο αποτελείται από πολλές ξύλινες κατασκευές, ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική για παν ενδεχόμενο.

Πράγματι, ένα όχημα του Πυροσβεστικού Σταθμού έφτασε στο σημείο, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποιο εμφανές σημάδι φωτιάς. Όλα φαίνονταν κανονικά και παρά την έρευνα το μοναδικό γεγονός που συνέχιζε να δημιουργεί υποψίες ήταν η μυρωδιά του καμένου. Ευτυχώς για όλους το "μυστήριο" λύθηκε πολύ γρήγορα καθώς ένα μισοαναμμένο τσιγάρο σιγόκαιγε στα ξερά μιας γλάστρας ενός φυτού. Προφανώς κάποιος χρησιμοποίησε τη γλάστρα για τασάκι, το τσιγάρο δεν έσβησε καλά και η μυρωδιά του καμένου έκανε τους πάντες να αρχίσουν να ψάχνουν. Λίγο αργότερα κατέβασαν την γλάστρα στο πεζοδρόμιο του απέναντι καταστήματος και έριξαν νερό, δίνοντας τέλος στις όποιες ανησυχίες. "Κι όλα αυτά λίγες μέρες μετά την απαγόρευση του καπνίσματος σε κλειστούς δημόσιου χώρους", είπε κάποιος με νόημα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png