Καλοκαιρινά σεμινάρια ομορφιάς από το Beauty Center και την Seventeen.


Επιμέλεια: Μαρία Μαλτέζου
Πολύχρωμες σκιές, λαμπερά γκλός, ρούζ, πούδρες και όμορφα γυναικεία πρόσωπα στο καθιερωμένο πια ραντεβού με την ομορφιά που διοργανώνει το Beauty Center σε συνεργασία με την γνωστή μάρκα καλλυντικών Seventeen. Στο Ξενοδοχείο Κλώνος Άννα οι πελάτισσες του γνωστού καταστήματός καλλυντικών Beauty Center είχαν την ευκαιρία να αποδράσουν από την καθημερινότητα, να απολαύσουν δροσερούς χυμούς και παγωμένο καφέ δίπλα στην πισίνα να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις στο μακιγιάζ, αλλά και να μάθουν βήμα βήμα όλα τα μυστικά του σωστού καλοκαιρινού μακιγιάζ.
Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο η κάθε προσκεκλημένη είχε όλα τα απαραίτητα σύνεργα ομορφιάς: καθρέφτη, προϊόντα καθαρισμού και ενυδάτωσης, πούδρες σκιές και πινέλα.


Η αισθητικός της εταιρίας στο πρώτο μέρος μοίρασε προϊόντα καθαρισμού, έδειξε την σωστή διαδικασία ντεμακιγιάζ και πρότεινε στην κάθε γυναίκα το σωστό προϊόν με βάση το τύπο του δέρματος της. Στην συνέχεια ακολούθησε το πρωινό μακιγιάζ με απλά και εύκολα βήματα, ενώ αργότερα πέρασε στο βραδινό μακιγιάζ με πιο έντονες γραμμές και λαμπερές σκιές. Η αισθητικός της εταιρίας αξίζει,πρόθυμη και πάντα χαμογελαστή απάντησε σε όλες τις απορίες περί μακιγιάζ και βοήθησε πραγματικά όλες τις κυρίες που ήταν εκεί να τελειοποιήσουν το μακιγιάζ τους, δίνοντας συμβουλές σε κάθε μία ξεχωριστά.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png