Στους 37 βαθμούς υπό σκιά σκαρφάλωσε ο υδράργυρος στο κέντρο της Αίγινας.


Στους 37 βαθμούς Κελσίου υπό σκιά, σκαρφάλωσε σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο της Αίγινας η θερμοκρασία δημιουργώντας δύσκολες συνθήκες για τους εργαζόμενους, αλλά και για όσους κατοικούν στην περιοχή του κέντρου. Το Ινστιτούτο Ερευνών Περιβάλλοντος του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, σε δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που είχε δημοσιεύσει εχθές, περιελάμβανε την Αίγινα ως ένα από τα σημεία που θα παρουσίαζαν σήμερα υψηλές θερμοκρασίες του μεγέθους των 35 βαθμών Κελσίου. Η θερμοκρασία στο κέντρο ως συνήθως παρουσίασε αύξηση κατά δύο με τρεις βαθμούς.

Παραθεριστές και κάτοικοι του νησιού, που είχαν ενημερωθεί για τις υψηλές θερμοκρασίες σήμερα, βρέθηκαν από νωρίς το πρωί στις παραλίες, που έχουν την τιμητική τους. Οι παραλίες στην Αγία Μαρίνα, τη Σουβάλα, στην περιοχή της Καβουρόπετρας, στο Μαραθώνα, την Αιγινήτισσα, την Πέρδικα, μέσα στην Αίγινα και ειδικά οι οργανωμένες, προσφέρουν μία όαση δροσιάς και πάνω από όλα διασκέδασης, μακριά από τη ζέστη και το άγχος της καθημερινότητας. Τις εντυπώσεις αργά το βράδυ κλέβει το Aqua Loca στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου, όπου οι αναμμένες δάδες μπροστά από τη γαλήνια θάλασσα δημιουργούν μια ιδιαίτερη chill out ατμόσφαιρα.

Οι υψηλές θερμοκρασίες πάντως δεν θα μας εγκαταλείψουν εύκολα, αφού σύμφωνα με τις προβλέψεις και για τις επόμενες μέρες θα κυμανθούν κοντά στους 32 - 33 βαθμούς Κελσίου τις μεσημεριανές ώρες.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png