"Ο κύβος ερρίφθη" στο λιμάνι της Αίγινας.


Με τον τίτλο "Ο κύβος ερρίφθη στο λιμάνι της Αίγινας." το τηλεοπτικό κανάλι του Mega, παρουσιάζει το κεντρικό πολιτιστικό γεγονός του καλοκαιριού: το Aegina Light Cube τα εγκαίνια του οποίου θα γίνουν αύριο Σάββατο στην προβλήτα του Αγίου Νικολάου του Θαλασσινού στις 20:00 μ.μ. Πρόκειται για μία ιδιαίτερη έκθεση φωτογραφίας, στην οποία συμμετέχουν έντεκα από τους μεγαλύτερους φωτογράφους μόδας της Ελλάδας. Οι φωτογραφίες τους θα προβάλλονται σε έντεκα αυτοφωτιζόμενους κύβους ύψους τριών μέτρων. Μία τέτοιου είδους παρουσιάση γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και όπως είναι φυσικό έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον όχι μόνο καλλιτεχνών και προσωπικοτήτων, αλλά και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Mega Channel έχει συμπεριλάβει την προβολή του γεγονότος στον εορτασμό των είκοσι χρόνων λειτουργίας του.

Οι φωτογράφοι που συμμετέχουν στη μεγάλη έκθεση είναι οι: Τάκης Διαμαντόπουλος, Κατερίνα Τσατσάνη, Μάρα Δεσύπρη, Κώστας Αυγουλής, Παντελής Ζερβός, Βαγγέλης Παλαμάρης, Δημήτρης Σκουλός, Γιάννης Μπουρνιάς, Salvatore Vinci, Γιώργος Μαυρόπουλος, Γιώργος Μαλεκάκης. Οι διοργανωτές της έκθεσης, έχουν σχεδιάσει ένα εντυπωσιακό event, που θα εξελιχθεί στην προβλήτα του Αγίου Νικολάου την ώρα που αρχίζει να δύει ο ήλιος. Μετά την ολοκλήρωση των εγκαινίων, θα δοθεί δεξίωση στο bar - restaurant "Περδκικιώτικα".

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 18 Ιουλίου μέχρι τις 2 Αυγούστου και η οργανωτική επιτροπή έχει προγραμματίσει να μέρος των έργων να μεταφερθούν και στα άλλα λιμάνι της Αίγινας: Πέρδικα, Σουβάλα, Αγία Μαρίνα, ώστε όλοι να έχουν την ευκαιρία να δουν κάποια από τα έργα που θα εκτεθούν.

Η προετοιμασία του project διήρκεσε περίπου ένα χρόνο, ενώ περισσότερα για την έκθεση μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα www.lightcube.gr To Aegina Portal είναι χορηγός επικοινωνίας της έκθεσης.