Δύο νέες εκδοτικές προσπάθειες για την Αίγινα.


Εν μέσω καλοκαιριού δύο νέες εκδοτικές προσπάθειες είδαν το φως της δημοσιότητας στην Αίγινα. Πρόκειται για το περιοδικό "Απέναντι" και την πολιτική εφημερίδα "Η άλλη όψη". Το περιοδικό "Απέναντι" εκδίδεται από τον κύριο Άρη Σώρη και αποτελεί μια δημιουργική προσέγγιση - πρόταση απέναντι στην "απέναντι" πραγματικότητα του νησιού και του κόσμου. Το περιοδικό είναι καλοτυπωμένο, αποτελείται από 56 σελίδες και δίνει μεγάλη έμφαση στην εικόνα, καθώς τα άρθρα του συνοδεύονται από πολύ καλές φωτογραφίες. Το "Απέναντι" είναι μηνιαίο περιοδικό και η τιμή του είναι 3 ευρώ. Σε αυτό το τεύχος, ανάμεσα σε άλλα, μπορείτε να διαβάσετε άρθρα όπως: "Ταυτότητα: Αίγινα πολιτική και πολιτισμός", "Θεοδώρα Χωραφά, Οράματα και Υλοποιήσεις", "Graffities στο δέρμα της απέναντι πόλης", "Jet Ski στην Αγία Μαρίνα" και πολλά άλλα.


Η δεύτερη εκδοτική παρουσία έχει ως τίτλο "Η Άλλη Όψη της Αίγινας". Πρόκειται για πολιτική εφημερίδα free press. Ιδιοκτήτης και εκδότης της εφημερίδας ο κύριος Ανδρέας Αθανασίου. Η εφημερίδα έχει 32 φύλλα. Το περιεχόμενο της αφορά στο μεγαλύτερο μέρος του πολιτικά θέματα του νησιού με αρκετές φωτογραφίες, φωτορεπορτάζ, ενώ υπάρχουν και θέματα για τον πολιτισμό, τον αθλητισμό καθώς και κοινωνικά. Το πρώτο φύλλο φιλοξενεί συνέντευξη του γνωστού ποινικολόγου Αλέξη Κούγια με τίτλο "Αλέξης Κούγιας, Ένας Λάτρης της Αίγινας".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png