"Καυτές" μουσικές συναυλίες στην Αίγινα.


"Καυτό" αναμένεται να είναι μουσικά το φετινό καλοκαίρι στην Αίγινα, αφού τη θερμοκρασία αναμένεται να ανεβάσουν ιδιαίτερα, μεγάλοι stars της ελληνικής μουσικής σκηνής, που θα επισκεφτούν το νησί δίνοντας συναυλίες που θα μείνουν αξέχαστες!

Είναι οριστικό πλέον, ότι η μεγάλη κυρία της ελληνικής pop μουσικής Δέσποινα Βανδή θα παρουσιάσει στο κοινό του νησιού μία και μοναδική συναυλία στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας την Κυριακή 16 Αυγούστου! Η συναυλία γίνεται στα πλαίσια του πολυσυζητημένου Long Hot Tour 2009. Το Long Hot Tour 2009 περιλαμβάνει 34 συνολικά εμφανίσεις της μεγάλης τραγουδίστριας, μία εκ των οποίων θα γίνει στην Αίγινα στις 16 Αυγούστου. Στη συναυλία εκτός από τη Δέσποινα Βανδή κάτοικοι και επισκέπτες της Αίγινας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τους: Goin'Through, Nevma, Θηρίο και Στέλιο Μάξιμο. Η συναυλία προβλέπεται πραγματικά "καυτή" καθώς μέχρι τώρα την έχουν παρακολουθήσει περισσότερα από 35.000 άτομα και έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Τα εισιτήρια θα αρχίσουν να προπωλούνται στην Αίγινα, την ερχόμενη Τετάρτη 29 Ιουλίου και το κόστος του εισιτηρίου θα είναι 20 ευρώ. Σημείο πώλησης θα είναι το e-Global Internet Life  ενώ θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα για το αν προστεθούν και άλλα σημεία πώλησης. Την συναυλία διοργανώνει ο Αθλητικός Σύλλογος "Αιακός".

Τα μεγάλα ονόματα όμως δεν σταματούν εδώ. Στις 29 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας θα εμφανιστούν οι Ελευθερία Αρβανιτάκη και Μελίνα Ασλανίδου, σε μία μεγάλη συναυλία της Νομαρχίας Πειραιά, που αποτελεί προφεστιβαλική εκδήλωση του Aegina Fistiki Fest. Στις 19 Σεπτεμβρίου στα πλαίσια του Φεστιβάλ Aegina Fistiki Fest ο Φίλιππος Πλιάτσικας, θα παρουσιάσει μία μεγάλη συναυλία και πάλι στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας. Το κόστος του εισιτηρίου δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Αναμένεται όμως να είναι χαμηλό.

Την πλούσια ατζέντα του φετινού καλοκαιριού, συμπληρώνουν δύο νέες συναυλίες, που ανακοίνωσε πρόσφατα το Ellinikon Seaside: Την Τάμπτα στις 11 Αυγούστου και τα "Κόκκινα Χαλία" στις 21 Αυγούστου. Αύριο Παρασκευή, στο Ellinikon Seaside εμφανίζονται τα Ημισκούμπρια, ενώ στις 29 Ιουλίου ο Πασχάλης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png