Υψηλές θερμοκρασίες αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αίγινα.


Στους 37 - 38 βαθμούς Κελσίου θα σκαρφαλώσει ο υδράργυρος αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αίγινα. Όπως φαίνεται η αρχή θα γίνει από σήμερα Παρασκευή με τη θερμοκρασία να φτάνει ή να ξεπερνά τους 36 - 37 βαθμούς Κελσίου στο κέντρο του νησιού τις μεσημεριανές ώρες. Αιτία η εξασθένηση των μελτεμιών και οι θερμές μάζες, που όπως εκτιμούν οι ειδικοί θα μεταφερθούν από την Αφρική ανεβάζοντας τις θερμοκρασίες. Ωστόσο σύμφωνα με το χάρτη επικίνδυνων καιρικών φαινομένων του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, η Αίγινα είναι μια από τις "προνομιούχες" περιοχές, που δεν θα δουν τις τιμές της θερμοκρασίας να φτάνουν ή και να ξεπερνούν τους 40 βαθμούς Κελσίου, ενώ η μέρα με τις υψηλότερες θερμοκρασίες θα είναι αύριο Σάββατο.

Όπως είναι φυσικό αυτό το Σαββατοκύριακο οι παραλίες της Αίγινας θα συγκεντρώσουν μεγάλο αριθμό λουομένων, καθώς ο πληθυσμός του νησιού θα ανέβει σημαντικά από τους αδειούχους παραθεριστές, που θα αρχίσουν να αποβιβάζονται στη Αίγινα από σήμερα το μεσημέρι. Παράλληλα η Νομαρχία Πειραιά με σχετική ανακοίνωση της δηλώνει πανέτοιμη να για τον επερχόμενο καύσωνα, ενώ έχει εκδώσει και σχετικό πίνακα με τους κλιματιζόμενους χώρους. Για την Αίγινα αυτοί είναι η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην περιοχή του Μεριστού και το κτήριο του ΚΕΠ στην Πλατεία Εθνεγερσίας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png