Μοντελισμός στην Αίγινα. "Παιχνίδι" στη θάλασσα με πολλά γκάζια!


Οι υψηλές θερμοκρασίες που επικράτησαν το Σαββατοκύριακο στην Αίγινα, έκαναν πολλούς να περάσουν τη μέρα τους δίπλα στη δροσιά της θάλασσας, χαλαρώνοντας κάτω από τη σκιά μιας ομπρέλας. Τα παιχνίδια στο νερό πολλά, ωστόσο ένα τράβηξε άμεσα την προσοχή: μοντελισμός με ταχύπλοα σκάφη στην παραλία του Αγίου Βασιλείου! Τα υπό κλίμακα ταχύπλοα σκάφη, με τις μηχανές τους να τερματίζουν, μέσα σε ήχους που ανεβάζουν την αδρεναλίνη, τα έδωσαν όλα. Οι χειριστές τους με επιδέξιους ελιγμούς τα έκαναν να πλανάρουν με ταχύτητες που ξεπερνούσαν εύκολα τα τριάντα μίλια.

Ο Μανώλης, ο Αργύρης και ο Παναγιώτης μαζί με τα υπό κλίμακα ταχύπλοα σκάφη τους, μας έβαλαν για λίγες ώρες στον υπέροχο κόσμο του μοντελισμού και ειδικά τώρα το καλοκαίρι στο κομμάτι του που αφορά τη θάλασσα. Βαλίτσες με εργαλεία και σύνεργα, συνεχείς ρυθμίσεις, καύσιμα και τα σκάφη κυριολεκτικά απογειώνονταν στην ήρεμη θάλασσα του Αγίου Βασιλείου. Μιλώντας με τον Μανώλη που έχει ασχοληθεί και επαγγελματικά με το αντικείμενο έχοντας κατάστημα στην Αίγινα, μας εξήγησε ότι στο νησί υπάρχει ένας δυνατός πυρήνας από μοντελιστές, που χειμώνα - καλοκαίρι απολαμβάνουν το χόμπι τους. Πότε με αγώνες ταχύτητας σε πίστες για αυτοκίνητα, πότε με επιδέξιους χειρισμούς ελικοπτέρων και τώρα το καλοκαίρι με τα ταχύπλοα σκάφη. Μας υποσχέθηκε μάλιστα ότι μελλοντικά θα έχουμε την ευκαιρία στην Αίγινα να παρακολουθήσουμε και αγώνες που θα έχουν σχέση με σχετικό πρωτάθλημα.




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png