Ξεκίνησε η τοποθέτηση του χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας.


Μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, εκτιμά ότι θα έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση του χλοοτάπητα στο γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου Αίγινας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού κύριος Σταμάτης Μαρμαρινός. Η τοποθέτηση του χλοοτάπητα ξεκίνησε τις τελευταίες τρεις ημέρες, ενώ παράλληλα γίνεται και η μεταφορά του υλικού που θα τοποθετηθεί μέσα σε αυτόν. Ήδη αρκετά από τα κομμάτια που έχουν τοποθετηθεί έχουν συγκολληθεί μεταξύ τους, δίνοντας μία αίσθηση του τελικού αποτελέσματος.

"Πρέπει να καθησυχάσουμε πλέον τον κόσμο και να πούμε ότι το έργο θα είναι έτοιμο μέσα στα χρονοδιαγράμματα τα οποία έχουμε πει", είπε ο κύριος Μαρμαρινός. "Πιστεύω ότι μέχρι τα μέσα Ιουλίου θα έχουμε παραλάβει το έργο ολοκληρωτικά και θα μπορεί το γήπεδο να είναι πλέον στη διάθεση του κοινού. Θεωρώ ότι το ταρτάν θα ξεκινήσει γύρω στα τέλη με μέσα Ιουνίου, κάπως έτσι το βλέπει και η εταιρία. Έχουμε πει ότι θέλουμε ότι θέλει ειδικές θερμοκρασίες και αρκετή ζέστη και η πίσσα και το υλικό το οποίο θα στρωθεί, οπότε ξαναλέω ότι μέσα με τέλη Ιουλίου το γήπεδο θα έχει παραδοθεί στο κοινό και τις ομάδες".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png