Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για το γήπεδο στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας.


Ολοκληρώθηκαν σήμερα το απόγευμα οι εργασίες για το έργο του γηπέδου στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας. Το μόνο που απομένει είναι τα τέρματα, καθώς όπως εξήγησε ο πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού κ. Σταμάτη Μαρμαρινός, τα παλιά ήταν σιδερένια και δεν επιτρέπεται να τοποθετηθούν. Τα καινούργια τέρματα πρέπει να είναι από αλουμίνιο, όμως η μελέτη δεν τα πρόβλεπε. Έτσι ή θα τα αγοράσει ο Οργανισμός ή θα αποκτηθούν από το ποσό των απροβλέπτων του έργου που έχει απομείνει.

Ο κύριος Μαρμαρινός μιλώντας στο Aegina Portal  είπε ότι πιστεύει πως μέχρι τον Ιούλιο θα έχει ολοκληρωθεί και το έργο του στίβου. Επισήμανε ωστόσο ότι το γήπεδο ακόμη δεν μπορεί χρησιμοποιηθεί, καθώς εξακολουθεί να ισχύει η απαγόρευση της εισόδου σε αυτό.
 
"Εμείς σαν Αθλητικός Οργανισμός πρέπει να εφαρμόσουμε έναν κανονισμό το οποίο έχει ψηφίσει το δημοτικό συμβούλιο και πρέπει ο κόσμος να καταλάβει, ότι η λειτουργία του γηπέδου όπως την ξέραμε δεν θα την ξαναδούμε. Πλέον θα πρέπει το γήπεδο να λειτουργεί σε άλλες βάσεις κι αυτό πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος. Γιατί είναι σημαντικό να το κρατήσουμε όσο περισσότερο χρόνο γίνεται. Από ότι καταλάβαμε όλοι, όλο αυτό το διάστημα, τα γήπεδα για να φτιαχτούν θέλουν και χρήματα, θέλουν και κόπο, θέλουν και χρόνο. Οπότε αυτό το οποίο θα μας παραδοθεί θα πρέπει να το συντηρήσουμε μόνοι μας, όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο γίνεται", είπε ο κύριος Μαρμαρινός.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png