Διήμερες εκδηλώσεις για την γιορτή της μητέρας, από τον σύλλογο "Οινόη" στην Αγία Μαρίνα.

 
Πολύχρωμη και πλημμυρισμένη από το ανοιξιάτικο φως, ήταν η πρώτη ημέρα του προγράμματος των διήμερων εκδηλώσεων για την γιορτή της Μητέρας στην Αγία Μαρίνα. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγ. Μαρίνας, Αλώνων, Μεσαγρού "Οινόη - Αίγινα" διοργάνωσε, σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα Μεσαγρού, τις φετινές εκδηλώσεις με πολλές δράσεις για τα παιδιά, υπαίθρια αγορά με λουλούδια και δώρα, έκθεση παιδικής ζωγραφικής, χορευτικά και πολλά ακόμη.

Η γιορτή αύριο θα συνεχιστεί με ένα beach party στην παραλία της Αγίας Μαρίνας, αποκλειστικά για παιδιά! Να υπενθυμίσουμε ότι ο σύλλογος έχει προγραμματίσει την συμμετοχή των χορευτικών του τμημάτων, όπως κάνει κάθε χρόνο, στον εορτασμό της ενορίας των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον Μεσαγρό, το βράδυ της Κυριακής στις 20 Μαΐου και ώρα 20:00, μετά τον πανηγυρικό εσπερινό.

Την παρουσίαση του χορευτικού έκανε η Άνη Μαράτου, υπεύθυνη των δημιουργικών εργαστηρίων ήταν η Μαριάνθη Στάθη και για το beach party for kids η Κατερίνα Λιάπη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png