Έπεσε η πλάκα στο έργο της Σκοτεινής. Θα χρειαστούν, ακόμη, τουλάχιστον είκοσι μέρες για την σταθεροποίηση του μπετόν, λέει ο κ. Χατζηπέρος.


Η αυξημένη, λόγω του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, κίνηση στην οδό Καποδιστρίου, έφερε και πάλι στο προσκήνιο την ανάγκη να τελειώσει και να παραδοθεί το συντομότερο δυνατόν το έργο της εκβολής στο ρέμα της Σκοτεινής, η καθυστέρηση του οποίου έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Όπως φαίνεται τόσο στη φωτογραφία, όσο και στο video, που τραβήχτηκαν την Κυριακή αυτή είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το έργο.

Επικοινωνήσαμε σήμερα με τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κύριο Παναγιώτη Χατζηπέρο, ο οποίος είπε ότι "έπεσε η πλάκα" και πως τώρα θα πρέπει μεσολαβήσει ένα διάστημα είκοσι ημερών ώστε να "δέσει, να πήξει το μπετόν".
 
Με το βλέμμα στις αυξημένες απαιτήσεις του καλοκαιριού, η ανάγκη για την ολοκλήρωση του έργου είναι επιτακτική, καθώς μετά τη δήλωση του κυρίου Χατζηπέρου είναι φανερό ότι θα φτάσουμε τουλάχιστον μέχρι τα μέσα του Ιουνίου. Αν βέβαια όλα πάνε καλά.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png