Αποκαθίσταται σταδιακά η παροχή στο δίκτυο ύδρευσης. Παραμένουν τα προβλήματα στον Μαραθώνα και στους Αγίους Ασωμάτους.


Σταδιακά αναμένεται να αποκατασταθεί πλήρως κατά τη διάρκεια των επόμενων ωρών η υδροδότηση στις περιοχές του νησιού που ταλαιπωρήθηκαν χθες, είτε από την πολλή μειωμένη πίεση, είτε από την έλλειψη νερού. Στην περιοχή της Αίγινας η εικόνα είναι σαφώς καλύτερη και αναμένεται να βελτιωθεί περαιτέρω, ειδικά για κάποιες περιοχές στα ψηλά που χαρακτηρίζονται "δύσκολες". Στον Μαραθώνα τα πράγματα δεν άλλαξαν προς το καλύτερο καθώς η πίεση ήταν το πρωί, σχεδόν, το ίδιο εξασθενισμένη με χθες. Είναι φανερό ότι από το δίκτυο ακόμη λείπει νερό, καθώς παρά το γεγονός ότι πολλές περιοχές γύρω από την πόλη της Αίγινας δεν αντιμετωπίσουν ουσιαστικό πρόβλημα, η πίεση είναι χαμηλή. Οι ίδιες αναφορές υπάρχουν και για ένα μέρος της περιοχής των Αγίων Ασωμάτων.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.






Στις 10:15 σήμερα το πρωί στο λιμάνι του Λεοντίου, κατέπλευσε το υδροφόρο πλοίο Georgios L. και αυτή τη στιγμή τροφοδοτεί την δεξαμενή. Χθες, δεν έγινε το ενδιάμεσο βραδινό δρομολόγιο προς το Λεόντι, ενώ αργότερα μέσα στην μέρα αναμένεται να μεταφερθεί νερό και από το σημείο του "ΚΕ".

Πάντως, καθώς από το δίκτυο λείπει νερό και η δομή του δικτύου της Αίγινας είναι ιδιαίτερα σύνθετη, σε πολλές περιπτώσεις η κατάσταση που εμφανίζεται είναι μεικτή, για παράδειγμα στους Αγίους Ασωμάτους κάποιες περιοχές έχουν νερό και κάποιες άλλες "ούτε σταγόνα" από χθες το πρωί, όπως μας ενημέρωσαν οι κάτοικοι.

[upd] Από το μεσημέρι αναφέρθηκαν διακοπές και στην Πέρδικα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png