Συνεχίστηκε σήμερα στην παραλία της Αύρας η επιχείρηση κατεδάφισης.

 
Για δεύτερη ημέρα συνεχίστηκε στην παραλία της Αύρας η κατεδάφιση των αυθαίρετων κατασκευών που βρίσκονταν κατά μήκος του αιγιαλού δίπλα στην έξοδο του κεντρικού λιμένα της Αίγινας. Μετά και τη σημερινή επιχείρηση του συνεργείου στην παραλία της Αύρας κατεδαφίστηκε το σύνολο τον κατασκευών που βρίσκονταν σε αυτό το σημείο.
 
Οι κατεδαφίσεις παρόμοιων κατασκευών, φαίνεται όμως ότι θα συνεχιστεί. Στην ενημέρωση που έκανε χθες κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο κύριος Γιάννης Παπαδόπουλος, που είναι και ο επιβλέπων μηχανικός και τεχνικός ασφαλείας στην επιχείρηση της Αύρας, είπε ότι υπάρχει μία λίστα για τις αμετάκλητες κατεδαφίσεις που πρέπει να γίνουν κατά τη διάρκεια του 2018. "Θα ιδρώσουμε σαν Δήμος και σαν τοπική κοινωνία. Είναι αμετάκλητες αποφάσεις οι οποίες θα υλοποιηθούν", είπε ο κύριος Παπαδόπουλος.

Μάλιστα σήμερα δημοσιεύθηκε απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής που αφορά σε ηλεκτρονικό ανοικτό μειοδοτικό διαγωνισμό, για την παροχή υπηρεσιών κατεδάφισης: 1) αυθαιρέτων κατασκευών σε περιοχές αιγιαλού και παραλίας του Δήμου Αίγινας και 2) πολεοδομικών αυθαιρέτων σε κοινόχρηστους χώρους και προστατευόμενες περιοχές της περιφερειακής ενότητας Ανατολικής Αττικής.
 
Η απόφαση αναφέρει επίσης τα ακόλουθα:
 
Το συμβατικό αντικείμενο της παρούσας διακήρυξης υποδιαιρείται στα κάτωθι τμήματα:
Τμήμα 1: "Εκτέλεση αμετάκλητων πρωτοκόλλων κατεδάφισης σε περιοχές αιγιαλού & παραλίας του Δήμου Αίγινας", εκτιμώμενης αξίας 65.800,00€ πλέον ΦΠΑ.
Τμήμα 2: "Εκτέλεση κατεδάφισης πολεοδομικών αυθαιρέτων σε κοινόχρηστους χώρους & προστατευόμενες περιοχές της περιφερειακής ενότητας Ανατολικής Αττικής», εκτιμώμενης αξίας
29.000,00€ πλέον ΦΠΑ.
Το χρονικό διάστημα παροχής υπηρεσιών αφορά στο διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και μέχρι 28-12-2018.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png