Μέχρι αύριο θα έχει εξομαλυνθεί η κατάσταση στο δίκτυο ύδρευσης διαβεβαιώνει ο κ. Δημήτρης Μούρτζης.

 
Μετά από μία ημέρα με πολλές δυσκολίες, αλλά και απογοήτευση γιατί τα ίδια πράγματα επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά στο πέρασμα των χρόνων και δυστυχώς την αίσθηση του φόβου και της αβεβαιότητας για την επανάληψη τέτοιων περιστατικών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, δύο υδροφόρα πλοία τροφοδότησαν με νερό τόσο από τις  εγκαταστάσεις του Λεοντίου, όσο και από το λιμενοβραχίονα του "ΚΕ".

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Τηλεφωνική επικοινωνία με κ. Δημήτρη Μούρτζη.Οι κάτοικοι του νησιού βλέπουν για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερες από 10 ημέρες να μένουν από νερό για πολλές ώρες και αυτό έχει δημιουργήσει δυσαρέσκεια και πολλά ερωτηματικά, ειδικά μάλιστα όταν αυτό συμβαίνει στην αρχή της τουριστικής σεζόν

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κύριο Δημήτρη Μούρτζη, ζητήσαμε να υπάρξει μία ενημέρωση για τις επόμενες ώρες. Ο κ. Δημήτρης Μούρτζης μιλώντας στο Aegina Portal ήταν καθησυχαστικός, λέγοντας ότι η κατάσταση στο δίκτυο θα εξομαλυνθεί από αύριο και ότι οι δύο εταιρίες θα τηρήσουν την σύμβαση που έχουν με τον Δήμο της Αίγινας.