Εισροή υδάτων σε σκάφος στην θαλάσσια περιοχή της Κυράς. Ασφαλής η περισυλλογή των επιβαινόντων μετά από επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος.


Ενημερώθηκε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., βραδινές ώρες χθες, για την ύπαρξη σε κίνδυνο του Τ/Ρ-Α/Ψ ''ΝΟΤΑ'' Ν.Π. 11353 λόγω εισροής υδάτων, στη θαλάσσια περιοχή πλησίον ν. Κυράς Σαρωνικού Κόλπου, με δύο (02) επιβαίνοντες. Άμεσα απέπλευσαν προς εντοπισμό του ανωτέρω σκάφους και παροχή συνδρομής περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το Α/Ψ ''ΣΙ ΤΑΪΓΚΕΡ'' Ν.Π. 6568 και το Κ/Δ-Ε/Π ''ΜΑΛΤΕΖΟΣ Ι – RESCUE'' T.A. 203. Περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προέβη στον εντοπισμό του κινδυνεύοντος σκάφους στη θαλάσσια περιοχή βόρεια ν. Κυράς καθώς και στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση των επιβαινόντων, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο λιμένα Παλαιάς Επιδαύρου, καλά στην υγεία τους.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.






Πρωινές ώρες σήμερα, το ως άνω σκάφος κατέπλευσε στο λιμένα Αίγινας ρυμουλκούμενο από το ''ΜΑΛΤΕΖΟΣ Ι – RESCUE'' και με τη συνδρομή του ''ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙ ΙΙ'' Τ.Α. 243, χωρίς να προκληθεί θαλάσσια ρύπανση. Από το Λιμεναρχείο Αίγινας που διενεργεί την προανάκριση, πρόκειται να απαγορευτεί ο απόπλους του ''ΝΟΤΑ'' μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png