Χωρίς ρεύμα πολλές περιοχές του νησιού. [upd]


Από τις 7:30 σήμερα το πρωί έμειναν από ρεύμα πολλές περιοχές του νησιού, όπως οι Αγίοι, η Σουβάλα, η Αγία Μαρίνα, η Βαγία, στο Βαθύ, Κυψέλη, μέρος της παραλίας της Αίγινας και αρκετές ενδιάμεσες περιοχές. Το Aegina Portal επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Βαθέος κύριο Ηλία Γρυπαίο ο οποίος επιβεβαίωσε το πρόβλημα, είπε ότι δεν είχε καμία ενημέρωση, ότι στην ΔΕΗ της Αίγινας δεν σήκωναν τα τηλέφωνα και εξέφρασε τον φόβο του ότι σε λίγο η περιοχή θα έχει πρόβλημα με το νερό, καθώς από την διακοπή του ηλεκτρικού δεν λειτουργούν οι γεωτρήσεις.

Παρόμοια η κατάσταση και στην Αγία Μαρίνα και την Βαγία. Σε επικοινωνία με τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Μεσαγρού κύριο Μανώλη Λεούση είπε ότι το πρόβλημα στη περιοχή του παρουσιάστηκε περίπου από τις 8 το πρωί, ότι δεν είχε κάποια ενημέρωση, αλλά σύμφωνα με όσα κατάφερε να μάθει πρόκειται για βλάβη σε σταθμό εκτός Αιγίνης. Τέλος, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε το ρεύμα επανήλθε στην Βαγία και την Αγία Μαρίνα λίγο μετά τις 11:15 το πρωί.

11:35:22 [upd] Το πρωί, περίπου για μιάμιση ώρα, χωρίς ρεύμα είχε μείνε και η Κυψέλη, όπως είπε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κυψέλης κύριος Κώστας Λορέντζος, σε τηλεφωνική επικοινωνία πριν από λίγο.

11:40:14 [upd] Δυστυχώς, δεν μπορούμε να έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση από το γραφείο της ΔΕΗ στην Αίγινα, καθώς μέχρι αυτή τη στιγμή δεν ήταν δυνατή η τηλεφωνική επικοινωνία.

12:37:08 [upd] Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας κύριος Δημήτρης Καραγιάννης, μιλώντας πριν από λίγο στο Aegina Portal είπε ότι το πρωί ένα μέρος της παραλίας της Αίγινας δεν είχε ρεύμα, ενώ το υπόλοιπο είχε κανονικά. Το ρεύμα στην παραλία επανήλθε. Αντίστοιχο πρόβλημα αντιμετώπισε και η περιοχή που βρίσκονται τα γραφεία του Δήμου.

12:47:07 [upd] Σε επικοινωνία πριν από λίγο με τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Βαθέος κύριο Ηλία Γρυπαίο, είπε ότι το ρεύμα στην περιοχή ευθύνης του επανήλθε κανονικά.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png