Έως τις 15 Ιουλίου θα πρέπει να έχουν αποκατασταθεί οι εκσκαφές από το έργο του ΟΤΕ. Θα τοποθετηθούν ακόμη 16 καμπίνες.


Συνεχίζονται οι εργασίες για την αποκατάσταση των εκσκαφών από το έργο του ΟΤΕ. Σε απόφαση που έλαβε το δημοτικό συμβούλιο στη συνεδρίασή του στις 19 Ιουνίου αναφέρεται ότι: "Επειδή η αποκατάσταση των οδοστρωμάτων από τις εκσκαφές που έχουν ως σήμερα πραγματοποιηθεί δεν ήταν η αναμενόμενη, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα οι πολίτες να απευθύνονται έντονα προς τη Δημοτική Αρχή και να εκφράζουν δικαιολογημένα παράπονα, δυσαρέσκεια αλλά και ανησυχία για την πιθανή πρόκληση ατυχημάτων, η ως άνω Επιτροπή του Δήμου θα ελέγξει το επόμενο διάστημα, από κοινού με εκπροσώπους της αναδόχου του ΟΤΕ εταιρείας, τα τμήματα που διανοίχτηκαν, θα καταγράψει όλες τις παραλείψεις ή κακοτεχνίες που αφορούν στο κλείσιμο των τομών, τάφρων κ.λπ. προκειμένου η ανάδοχος εταιρεία να αποκαταστήσει πλήρως αυτές με δαπάνες της. Οι εργασίες αποκατάστασης θα πρέπει επίσης να έχουν ολοκληρωθεί έως τις 15 Ιουλίου 2018".

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.







Πάντως οι εργασίες θα συνεχιστούν με την εκσκαφή για την τοποθέτηση 16 καμπινών, η οποία σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου δεν θα ξεπερνά τα 30 εκατοστά μήκος περιμετρικά της βάσης κάθε καμπίνας, δεν θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα. Πρώτα θα ολοκληρώνεται η εκσκαφή - τοποθέτηση των καμπινών σε μία περιοχή (π.χ. περιοχή Αγ. Μαρίνας) και κατόπιν θα ξεκινά η τοποθέτηση των καμπινών σε άλλη περιοχή (π.χ περιοχή Μεσαγρού). Όταν ολοκληρώνεται η τοποθέτηση των καμπινών σε μία περιοχή, η Επιτροπή του Δήμου, που έχει συσταθεί για αυτό το σκοπό, θα διενεργεί αυτοψία, στην οποία θα παρευρίσκονται και τεχνίτες - υπάλληλοι του τμήματος οδοποιίας, προκειμένου να διαπιστώνει εάν η αποκατάσταση/κλείσιμο των τομών, τάφρων. έχει πραγματοποιηθεί σωστά.

Η τοποθέτηση και των δεκαέξι καμπινών θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τις 15 Ιουλίου. Οι δεκαέξι καμπίνες θα τοποθετηθούν στις περιοχές Αγ. Μαρίνας, Πέρδικας, Μεσαγρού και Σουβάλας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png